lördag 28 juli 2012

Det rullar på

Nu börjar korrekturen som varit ute äntligen ramla in och Äventyr - den tryckta varianten, är ett steg närmre att skickas iväg till Publit.

Äventyr kommer att kunna köpas via internetbokhandlar, bokhandlar (gå dit beväpnad med ISBN och be dem ta hem ett exemplar då det finns tillgängligt, vi meddelar när här på bloggen) och spelbutiker.

Priset förväntas bli humant, cirkapriset omkring 119 kr.

En mängd tilläggshäften kommer som pdf, däribland kartor, personer, monster och varelser, sagor och målarbilder/pyssel. Andra tryckta supplement som väntar på tryck är Monster som i princip är klart. Det saknas fortfarande några illustrationer men när Äventyr är klart dröjer det nog inte alltför länge innan också Monster når butikshyllorna.

Det är också bara att konstatera att det var en överlag trevlig artikel om Äventyr i Fenix. Vi hoppas hinna få ut en recension innan Nordsken men det börjar bli tajt om tid.

Samarbetet mellan Äventyr och Legocenter går också framåt. Jag var upp och tittade på byggena som kommer att användas. Det blir riktigt snyggt!

Väl mött på Nordsken i Skellefteå den 28-30:e september!

tisdag 17 juli 2012

Arbetet pågår

...för full maskin för att hinna få ut Äventyr innan Nordsken i september. Släppet kommer att firas med mycket extramaterial här på bloggen och konventspris på regelhäftet under hela Nordsken.

Fenix prenumeranter bör nu ha fått det senaste numret där intervjun med undertecknad finns publicerad. På den fronten är det också spännande saker på gång.